info@meidoorwindows.com

Talosaga Se Tausi'i Sa'oloto
MEIDOOR Tuuina atu Ta'iala i luga ole Nofoaga mo Faitotoa ma Fa'amalama Poloketi i Sigapoa ma su'esu'e le galulue fa'atasi.

Tala Fou

MEIDOOR Tuuina atu Ta'iala i luga ole Nofoaga mo Faitotoa ma Fa'amalama Poloketi i Sigapoa ma su'esu'e le galulue fa'atasi.

Sigapoa, 2024.3.10 - MEIDOOR, o se kamupani lauiloa o faitotoa ma faamalama, na amataina se faiga faʻavae faʻatasi ma le tele o galuega faufale i Sigapoa, tuʻuina atu i luga o le nofoaga taʻiala ma le lagolago e faʻamautinoa ai le manuia o le faʻatinoga o ana oloa.

svsd (1)

O le galulue faʻatasi o loʻo faʻailogaina se mea taua tele mo MEIDOOR aʻo faʻalauteleina lona i ai i le maketi a Asia i Sautesasae.E ala i le faipaaga ma kamupani faufale i le lotoifale, MEIDOOR faʻamoemoe e faʻaogaina lona tomai i fofo o faitotoʻa ma faʻamalama e saofagā ai i le atinaʻeina o fale mautotogi ma pisinisi i Sigapoa.

svsd (2)

I le avea ai o se vaega o le galulue faʻatasi, ua tuʻuina atu le 'au faʻatekinisi a MEIDOOR i nofoaga o poloketi i Sigapoa e tuʻuina atu lima taʻiala ma lagolago.O lo'o galulue fa'atasi le 'au ma konekarate faufale ma faufale e va'aia le fa'apipi'iina ma le tu'ufa'atasia o faitoto'a ma fa'amalama o MEIDOOR, fa'amautinoa latou te ausia tulaga maualuga o le lelei ma le fa'atinoga.

svsd (3)

I le faʻaopoopoga i luga o le taʻiala i luga ole laiga, ua amataina foi e MEIDOOR le galulue faʻatasi ma paaga faʻapitonuʻu e faʻafetaui ana oloa i manaʻoga faʻapitoa o le maketi Sigapoa.I le malamalama i le tulaga tulaga ese o le fausaga ma le siosiomaga i Sigapoa, MEIDOOR o loʻo faʻamoemoe e atiaʻe fofo faʻapitoa e ogatusa ma tulafono faufale a le atunuʻu ma mea e fiafia i ai mamanu.

O le galulue faatasi ua talia lelei e kamupani faufale i le lotoifale, latou te iloa le taua o le tomai ma le tautinoga a MEIDOOR i le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga sili atu.E ala i le galulue vavalalata ma MEIDOOR, e mafai e nei kamupani ona maua le tele o fofo fou o faitotoa ma faʻamalama e faʻaleleia ai le matagofie, malosi malosi, ma le saogalemu oa latou poloketi.

"Matou te fiafia e galulue faʻatasi ma galuega faufale i Sigapoa ma saofagā i le atinaʻeina o le siosiomaga fausia i le lotoifale," o le tala lea a JAY, le pule sili o MEIDOOR."O la matou taʻiala i luga ole laiga ma le galulue faʻatasi ma paaga faʻapitonuʻu e atagia ai lo tatou tuʻufaʻatasia i le tuʻuina atu o oloa faʻapitoa ma faʻamautinoaina lo latou tuʻufaʻatasia lelei i le tele o fausaga fausaga."

svsd (4)

O le galulue faatasi i le va o MEIDOOR ma Singaporean galuega faufale o loʻo faʻamaonia ai le tautinoga a le kamupani i le faʻalauteleina o lona tulagavae i le lalolagi atoa ma le faʻaleleia o faiga faʻapaʻaga mo se taimi umi ma paaga a pisinisi.E ala i le tuʻufaʻatasia o lona tomai faʻapitoa ma faʻamatalaga faʻapitonuʻu, MEIDOOR faʻamoemoe e faʻavaeina o ia lava o se faʻatuatuaina e tuʻuina atu fofo o faitotoa ma faamalama i Sigapoa ma tua atu.

Aʻo faʻagasolo le galulue faʻatasi, o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi MEIDOOR i le tuʻuina atu o fofo faʻavae taua e siitia ai tulaga o galuega faufale i Sigapoa, faʻatulagaina se faʻailoga fou mo le lelei, faʻafouina, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau i le alamanuia.


Taimi meli: Mati-18-2024