info@meidoorwindows.com

Talosaga Se Tausi'i Sa'oloto
Maldivian Clients Asiasi Meidoor Factory, Fa'amautu Poloaiga Tele I le lotolotoi o Ta'amilosaga Fa'aofo

Tala Fou

Maldivian Clients Asiasi Meidoor Factory, Fa'amautu Poloaiga Tele I le lotolotoi o Ta'amilosaga Fa'aofo

I le aso 8 o Iuni, na asiasi atu ai se faʻauluuluga a tagata Maldivian i le Meidoor Door and Window Factory, o loʻo i Linqu County, Weifang City, Shandong Province, e suʻesuʻe avanoa pisinisi ma aʻoaʻo atili e uiga i oloa a le kamupani ma faiga gaosiga.

gg1

O le aumalaga a Maldivian, na taʻitaʻia e sui autu o pisinisi, na faʻafeiloaʻia ma le fiafia e le au pulega i Meidoor.Na ave le auvalaaulia i se maimoaga atoatoa i le falegaosimea, lea na latou matauina ai le saʻo ma le lelei o le gaosiga o gaosiga, mai le gaosiga o meafaitino e oʻo atu i le faʻapotopotoga o oloa mulimuli.Na fa'afiafiaina le 'au i le lelei o oloa a Meidoor, lea e lauiloa mo lo latou tumau, matagofie, ma le malosi.

gg2

I le taimi o le asiasiga, na faʻamatalaina ai foʻi tagata Maldivian i le tautinoga a le kamupani i le faʻaaogaina o mea e sili ona lelei ma auala faʻapitoa gaosiga.Na atili fa'amautinoaina i latou i le lelei ma le fa'amaoni o oloa a Meidoor, lea e lagolagoina e faiga fa'atonutonu lelei ma se faiga fa'atauga fa'atau.
O le itu taua o le asiasiga o le sainia o se poloaiga mo se numera tele o faitotoa ma faamalama.O tagata Maldivian na faʻaalia lo latou fiafia i oloa ma auaunaga na ofoina mai e Meidoor, ma matauina o oloa a le kamupani e fetaui lelei ma o latou manaʻoga mo le tumau, matagofie, ma le malosi.

gg3

O le sainia o le faʻatonuga o se faʻamaoniga i le malosi o pisinisi i le va o Meidoor ma Maldives.O lo'o fa'amamafaina ai fo'i le ta'utinoga a le kamupani i le fa'alauteleina o ona tulagavae i le lalolagi atoa ma le tautuaina o tagata fa'atau i le lalolagi atoa i oloa ma auaunaga lelei.

gg4

O Meidoor Door ma Window Factory o lo'o tumau pea le tuuto i le tu'uina atu o oloa sili ona lelei ma auaunaga i ana tagata fa'atau, i totonu o le atunu'u ma fa'avaomalo.O loʻo tulimatai atu le kamupani e faʻamalosia atili lana faiga faʻapaʻaga ma Maldives ma suʻesuʻeina le tele o avanoa mo le tuputupu aʻe ma le manuia.

O lenei tusiga e faʻavae i luga o faʻamatalaga ua tuʻuina atu ma atonu e le o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o mea uma na tutupu.E iai le aia tatau a le kamupani e fai ai suiga po'o faasa'oga pe a mana'omia.


Taimi meli: Iuni-12-2024