info@meidoorwindows.com

Talosaga Se Tausi'i Sa'oloto
Asiasiga loloto: Suʻesuʻe e le tagata faʻatau le gaosiga o le gaosiga ma le lelei o le faʻatonutonuina o faitotoʻa alumini alumini MEIDOOR ma fale faʻamalama.

Tala Fou

Asiasiga loloto: Suʻesuʻe e le tagata faʻatau le gaosiga o le gaosiga ma le lelei o le faʻatonutonuina o faitotoʻa alumini alumini MEIDOOR ma fale faʻamalama.

O le au faufale mai Meleisia na vala'aulia e asiasi i le MEIDOOR alumini alumini faitotoa ma faamalama fale gaosi oloa i Linqu, Weifang, Shandong, Saina ia Ianuari 2, 2024. O le faʻamoemoe o lenei asiasiga o le faʻaali atu lea i tagata faʻatau le gaosiga o le gaosiga o tekonolosi ma le lelei o le faʻatonutonuina o taualumaga e fesoasoani ia i latou e sili atu. malamalama i le malosi o le gaosiga o le kamupani ma le lelei o oloa.

acsdv (1)

Na amata le asiasiga i se asiasiga i le fale fa'aaliga a le kamupani.I lalo o le taʻitaʻiga a le pulega o fale gaosimea, o le tagata faʻatau sa i ai se malamalama loloto i le tele o faitotoa alumini alumini ma faamalama o loʻo faʻaalia.O faʻataʻitaʻiga eseese na gaosia e le fale gaosi oloa o loʻo faʻaalia i totonu o le fale faʻaaliga, faʻaalia ituaiga eseese o faitotoa ma faʻamalama oloa ma a latou faʻaoga aoga i siosiomaga eseese.Sa matua faagaeetia le au faatau i le mamanu o oloa fou a le falegaosimea ma le matagofie o galuega taulima, ma faaalia lo latou faamemelo i oloa.

acsdv (2)

Ona asiasi atu lea o sui o le au faatau i le fale gaosi oloa ma molimauina ma o latou lava mata le faagasologa o le gaosiga o faitotoa ma faamalama alumini.I luga o le laina gaosiga, na latou matauina le faagasologa atoa mai le gaosiga o meafaitino i le faʻapotopotoga ma le afifiina, ma sa maofa i meafaigaluega faʻaonaponei faʻaonaponei ma tulaga faʻatonutonu lelei.E tumu tagata fa'atau i le fa'afetai mo le fa'agasologa o le gaosiga fa'atekonolosi a le falegaosimea ma le fa'atonuga lelei o le faiga.

acsdv (3)

Ina ua maeʻa le asiasiga, na faia e le tagata faʻatau se talanoaga loloto ma le pule o le gaosiga o fale gaosi oloa, fefaʻasoaaʻi lagona ma manatu i le lelei o oloa ma gafatia gaosiga.Na autasi sui o tagata faatau e faapea o lenei asiasiga na siitia ai lo latou faatuatuaina o le tulaga lelei o oloa ma le malosi o le gaosiga o le fale gaosi MEIDOOR, ma faaalia lo latou naunau e faaauau le galulue faatasi ma le falegaosimea i le lumanai.

acsdv (4)

E ala i lenei asiasiga loloto, o le fale gaosi MEIDOOR na faʻaalia ma le manuia lona tomai faʻapolofesa ma le malosi o le gaosiga gafatia i le gaosiga o faitotoʻa alumini alumini ma faʻamalama i tagata faʻatau, faʻaleleia atili le faʻatuatuaina ma le faʻaaloalogia o oloa MEIDOOR ma faʻailoga.Na faataatia ai se faavae mautu mo le galulue faatasi o pisinisi i le lumanai.

acsdv (5)

Taimi meli: Ian-22-2024